Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mramorování masa

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F18%3AN0000039" target="_blank" >RIV/26788462:_____/18:N0000039 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mramorování masa

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek se zabývá problematikou ukládání vnitrosvalového tuku v mase, především hovězím. Tato schopnost je označována jako mramorování masa a je jedním z nejvýznamnějších ukazatelů kvality masa. V článku jsou popsány některé významné vlivy, které na tento proces působí.

  • Název v anglickém jazyce

    Marbling of meat

  • Popis výsledku anglicky

    The paper deals with marbling in meat, especially in beef. Marbling means the ability of intramuscular fat deposition and is one of the most important meat quality traits. Some of the significant effects, affecting marbling, are summarized.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů