Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Senzorické hodnocení masa z vysokého roštěnce plemene Wagyu a kříženců masných plemen

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F21%3AN0000027" target="_blank" >RIV/26788462:_____/21:N0000027 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.vuchs.cz/main/agrovyzkum/senzoricke-hodnoceni-masa-z-vysokeho-rostence-plemene-wagyu-a-krizencu-masnych-plemen" target="_blank" >https://www.vuchs.cz/main/agrovyzkum/senzoricke-hodnoceni-masa-z-vysokeho-rostence-plemene-wagyu-a-krizencu-masnych-plemen</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Senzorické hodnocení masa z vysokého roštěnce plemene Wagyu a kříženců masných plemen

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Dne 17. června 2021 byl v malém sále společnosti Agrovýzkum Rapotín s.r.o. uspořádán seminář na téma Senzorické hodnocení masa z vysokého roštěnce plemene wagyu a kříženců masných plemen. Seminář byl zaměřen na účastníky z řad široké i odborné veřejnosti, kteří mají zájem o produkci hovězího masa a zároveň chtějí ochutnat nevšední maso od japonského plemene wagyu, které je v České republice stále raritou.

  • Název v anglickém jazyce

    Sensory evaluation of meat from the high roast of the Wagyu breed and crossbreeds of meat breeds

  • Popis výsledku anglicky

    On June 17, 2021, in the small hall of Agrovýzkum Rapotín s.r.o. organized a seminar on the topic of sensory evaluation of meat from the high roast wagyu breed and crossbreeds of meat breeds. The seminar was aimed at participants from the general and professional public who are interested in beef production and also want to taste unusual meat from the Japanese wagyu breed, which is still a rarity in the Czech Republic.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TJ04000198" target="_blank" >TJ04000198: Vliv selenu a vitaminu E u kříženců wagyu na reprodukční vlastnosti a masnou užitkovost</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Rapotín

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    12

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce