Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Wheat wort density as a tool for prediction of ethanol yield

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F27184145%3A_____%2F09%3A0R000100" target="_blank" >RIV/27184145:_____/09:0R000100 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Wheat wort density as a tool for prediction of ethanol yield

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The effects of protein content, starch content, grain hardness, wort density before fermentation, wort density after fermentation and differences in densities on final ethanol yield were studied wheat varieties grown on six locations in 2008. Results showed statistically significant relationships at p=0.01 between all observed parameters. Regression equations were computed for the prediction of ethanol yield from protein content and wort density before fermentation with r2=82.01 and r2=95.63, respectively. Wheat ethanol yield predictions from both protein content and wort density are quite accurate and simple, which makes them suitable for distilleries.

  • Název v anglickém jazyce

    Wheat wort density as a tool for prediction of ethanol yield

  • Popis výsledku anglicky

    The effects of protein content, starch content, grain hardness, wort density before fermentation, wort density after fermentation and differences in densities on final ethanol yield were studied wheat varieties grown on six locations in 2008. Results showed statistically significant relationships at p=0.01 between all observed parameters. Regression equations were computed for the prediction of ethanol yield from protein content and wort density before fermentation with r2=82.01 and r2=95.63, respectively. Wheat ethanol yield predictions from both protein content and wort density are quite accurate and simple, which makes them suitable for distilleries.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1G58076" target="_blank" >1G58076: Charakteristiky škrobu a bílkovin zrna pšenice pro nepotravinářské využití; donory cenných znaků, vhodné odrůdy a pěstitelské technologie.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Agrobiology

  • ISSN

    1803-4403

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    26

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus