Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Odborné vzdělávání pracovníků v gastronomii

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F12%3A%230004456" target="_blank" >RIV/47813059:19240/12:#0004456 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Odborné vzdělávání pracovníků v gastronomii

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek je věnován problematice dalšího odborného vzdělávání pracovníků v gastronomii. Vychází z výzkumné činnosti řešitelského týmu Ústavu lázeňství, gastronomie a turismu v rámci projektu ?Perspektivy rozvoje podnikání v gastronomii a turismu v Moravskoslezském kraji? realizovaného v rámci programu Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji.

  • Název v anglickém jazyce

    Specialized Staff Education in Gastronomy

  • Popis výsledku anglicky

    The article is focused on employee's further education in gastronomy. It's based on research made by Spa, Gastronomy and Tourism Institute team resulting from project called "Options and perspectives for business developement in gastronomy and tourism inMoravia-Silesian area". The whole project is connected with developement program "Research and science support in Moravia-Silesian area". The research itself includes analysis of delivered services quality inside gastronomy facilities.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AK - Sport a aktivity volného času

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník recenzovaných příspěvků ze 4. mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání na téma ?Inovace a kvalita služeb?

  • ISBN

    978-80-87411-40-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    37-47

  • Název nakladatele

    Vysoká škola hotelová Praha

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    1. 1. 2012

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku