Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Komparace názorů provozovatelů gastronomických zařízení a jejich návštěvníků na gastroturismus

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F17%3AA0000185" target="_blank" >RIV/47813059:19240/17:A0000185 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Komparace názorů provozovatelů gastronomických zařízení a jejich návštěvníků na gastroturismus

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Vybraná témata publikace jsou zaměřena na problematiku gastronomie, gastroturismu a kulinářského cestovního ruchu. Autoři věnovali prioritně pozornost gastronomii a jejímu vlivu na rozvoj regionu. Turista zaměřený na kulinářství považuje tyto zážitky za velký přínos. Gastronomie může být spojena s dalšími produkty kulturního cestovního ruchu, jako je heritage turismus, tedy zájem návštěvníků o kulturní dědictví.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of views of operators of gastronomic facilities and their visitors to gastrotourism

  • Popis výsledku anglicky

    Selected topics of the publication are focused on gastronomy, gastro-tourism and culinary tourism. The authors devoted priority attention to gastronomy and its influence on the development of the region. A culinary tourist considers these experiences to be a great asset. Gastronomy can be associated with other cultural tourism products, such as heritage tourism, the interest of visitors to the cultural heritage.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50901 - Other social sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Gastronomie a cestovní ruch

  • ISBN

    9788075102409

  • Počet stran výsledku

    19

  • Strana od-do

    123-140

  • Počet stran knihy

    196

  • Název nakladatele

    Slezská univerzita v Opavě

  • Místo vydání

    Opava

  • Kód UT WoS kapitoly