Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Aspekty ne/bonifikace zaměstnaneckého benefitů - stravenek

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19520%2F12%3A%230001870" target="_blank" >RIV/47813059:19520/12:#0001870 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Aspekty ne/bonifikace zaměstnaneckého benefitů - stravenek

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek se zabývá specifiky zaměstnaneckých benefitů v podnicích, především v oblasti stravování zaměstnanců zaměstnavatele, poukazuje na vybrané současné trendy v oblasti benefitů, definuje podmínky jednotlivých forem stravování, přičemž v rámci posledníkapitoly příspěvku se na základě autorem pokládaných otázek snaží evokovat k zamyšlení, jaké souvislosti, dopady a důsledky, by omezení (či eliminace) současného legislativního zvýhodnění benefitu v oblasti "stravování zaměstnanců zaměstnavatele zajišťovaného prostřednictvím jiných subjektů" - v rámci využívání tzv. stravenek - přineslo.

  • Název v anglickém jazyce

    Aspects of (Non)bonification of Employee Benefit - Meal Tickets

  • Popis výsledku anglicky

    The article deals with the specifics of employee benefits in enterprises. Concerning especially catering of employees of the employer, the article presents selected current trends and defines the conditions of individual forms of catering. In the last chapter of this article author tries to evoke reflection by questioning, what the context, impact and consequences of restrictions (or elimination) of the current legislative preference for "catering of employees of the employer provided by other entities"would bring - namely within the use of meal tickets.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AH - Ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník příspěvků V. Mezinárodní vědecké konference doktorandů a mladých vědeckých pracovníků

  • ISBN

    978-80-7248-800-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    283-293

  • Název nakladatele

    Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

  • Místo vydání

    Karviná

  • Místo konání akce

    Karviná

  • Datum konání akce

    1. 1. 2012

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku