Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Podmínky transportu a ošetření rutinních vzorků mléka jako důležitý faktor kvality výsledků analýz

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F04%3A00011110" target="_blank" >RIV/49608851:_____/04:00011110 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/49608851:_____/04:8P011157

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Podmínky transportu a ošetření rutinních vzorků mléka jako důležitý faktor kvality výsledků analýz

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přehled je orientován na vyhodnocení podmínek a systému transportu vzorků pro analýzy kvality a složení mléka. Vyhodnocení je důležité proto, že podporuje kvalitu výsledků mléčných analýz, které jsou používány pro různé hospodářské účely včetně kontrolykvality a proplácení mléka podle kvality a bezpečnosti mléčného potravinového řetězce. Výsledky byly získány v rámci kooperace v síti mléčných referenčních laboratoří ICAR. Výsledky práce byly zveřejněny také internetovým rozesláním po členech uvedené sítě.

  • Název v anglickém jazyce

    The transport and treatment conditions of the routine milk samples as an important factor of the analytical result quality

  • Popis výsledku anglicky

    The survey is oriented on the evaluation of the conditions and systems of the milk sample transport for compositional and quality analyses. The evaluation is important from this reason, that it promote the result quality of the milk sample analyses, which are used for different purposes including the milk quality control and milk quality payment and milk foodstuff chain safety. The results were obtained in the framework of the co-operation in the ICAR milk referential laboratories. The work results weredisseminated and published also by the internet network in the framework of the members of the mentioned network.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Výzkum v chovu skotu

  • ISSN

    0139-7265

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    165

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    40

  • Strana od-do

    20-28

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus