Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F04%3A994476" target="_blank" >RIV/49608851:_____/04:994476 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/16193296:_____/04:994477

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru

  • Název v anglickém jazyce

    Research of frequency of pathogenic and technological unfavourable microflora in milk, and the development of methods to the increasing of technological and hygienic guarantee of raw milk using to the produce of cheeses.

  • Popis výsledku anglicky

    Research of frequency of pathogenic and technological unfavourable microflora in milk, and the development of methods to the increasing of technological and hygienic guarantee of raw milk using to the produce of cheeses.Research of frequency of pathogenic and technological unfavourable microflora in milk, and the development of methods to the increasing of technological and hygienic guarantee of raw milk using to the produce of cheeses.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3162" target="_blank" >QF3162: Průzkum výskytu patogenní a technologicky škodlivé mikroflóry v mléce a vývoj metod ke zvýšení technologické jistoty a zajištění zdravotní nezávadnosti mléka jako suroviny pro výrobu sýrů.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník ze semináře 24.11.2004: Aktuální problémy řízení v chovu skotu.

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    94-97

  • Název nakladatele

    Rapotín

  • Místo vydání

    Rapotín

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    1. 1. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku