Tepelné ošetrení mléka.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F05%3A03%3A_3807" target="_blank" >RIV/49608851:_____/05:03:_3807 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/16193296:_____/05:03:_3807
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Tepelné ošetrení mléka.
Popis výsledku v původním jazyce
Byly srovnány dva zpusoby tepleného ošetrení: pasterace (ohrev do 100 °C), kdy trvanlivost mléka je omezena na nekolik dnu a sterilace (ohrev nad l00 °C), kdy trvanlivost mléka je podle druhu záhrevu a zpusobu plnení nekolik týdnu až mesícu.
Název v anglickém jazyce
Heat treatment of milk
Popis výsledku anglicky
Two ways of thermal treatment were compared: pasteurization (warming up till 100 °C), when durability of milk is limited to some days and pasteurization (warming over l00 °C), when durability milk is according to kinds of warming up and way of re-fillsome weeks untill months.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF4004" target="_blank" >QF4004: Vývoj metody pro určení původu kontaminace finálních mléčných výrobků potravními patogeny</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výzkum v chovu skotu
ISSN
0139-7265.
e-ISSN
—
Svazek periodika
2005
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
24-27
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—