Vliv stupně zralosti na stanovení obsahu netto energie jetelové píce.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F06%3A%230000289" target="_blank" >RIV/49608851:_____/06:#0000289 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of maturity stage on estimation of net energy of clover forage
Popis výsledku v původním jazyce
The objective of the study was to determine the differences in nutrient content of corn forage and silage from the Bt-hybrid and its near-isogenic control conventional corn hybrid grown, harvested and ensilaged under identical conditions. In: Book of Abstracts of the 57th Annual Meeting of EAAP, Antalya,17. - 20. 9. 2006, p. 159, ISBN 90?8686?003?6, ISSN 1382?6077.
Název v anglickém jazyce
Effect of maturity stage on estimation of net energy of clover forage
Popis výsledku anglicky
The objective of the study was to determine the differences in nutrient content of corn forage and silage from the Bt-hybrid and its near-isogenic control conventional corn hybrid grown, harvested and ensilaged under identical conditions. In: Book of Abstracts of the 57th Annual Meeting of EAAP, Antalya,17. - 20. 9. 2006, p. 159, ISBN 90?8686?003?6, ISSN 1382?6077.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B53043" target="_blank" >1B53043: Produkce kvalitních a bezpečných cereálních produktů s využitím různých strategií ochrany kukuřice a skladovaných produktů.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů