Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Adjustační principy a postupy ? centrální adjustace rutinních měření chemických složek v mléčných laboratořích.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F06%3A8P001997" target="_blank" >RIV/49608851:_____/06:8P001997 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Adjustační principy a postupy ? centrální adjustace rutinních měření chemických složek v mléčných laboratořích.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Uplatněná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupů kalibrace nepřímých instrumentálních metod pro analýzy hlavních složek mléka prostřednictvím postupu centrální kalibrace; postupů přípravy kalibračních mléčných vzorků pomocí referenčních metod. Uplatněná metodika podává informace o konkrétních návrzích a metodách efektivnějších a efektnějších postupů řízení a kontroly analytické práce v mlékařství. Jsou popsány interpretační metody k navrženým postupům.

  • Název v anglickém jazyce

    Adjustation principles and procedures - central instrumental calibration for analyses of main milk components in the laboratories of milk recording.

  • Popis výsledku anglicky

    The applied method is focused on explanation and performance of: the calibration procedures of indirect instrumental methods for analyses of main milk components by procedure of central calibration; the procedures for calibration milk sample preparationby the referential methods. The applied method provides the information about concrete proposals and methods of more effective and affection procedures of the control and management of the dairy analytical work. The interpretation methods to the proposedprocedures are described as well.

Klasifikace

  • Druh

    X - Nezařazeno

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3019" target="_blank" >QF3019: Výzkum a vývoj zdokonalení nástrojů kontroly kvality analýz základního složení mléka pro hospodářské účely</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů