Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Změny nutriční hodnoty kukuřičné hmoty v procesu silážování v závislosti na kontaminaci Fusariovými kmeny.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F06%3A8P011169" target="_blank" >RIV/49608851:_____/06:8P011169 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Changes in Nutrient Content of Corn Forage in Ensilage Process in Dependence on Contamination with Fusarium strains.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The objective of the study was to compare nutritive value of corn forage and subsequently corn silage artificially infected with Fusarium strains with nutritive value of untreated plants. The standing corn plants from inoculated area in milk stage of maturity were harmed with wire brush and infected with a suspension of Fusarium strains. Entire corn plants were harvested at the soft dough stage of maturity and ensilaged in microsilage tubes. The results suggest that corn plants artificially infected with the suspension of Fusarium strains had lower nutritive value in fresh status as well as after ensilagement.

  • Název v anglickém jazyce

    Changes in Nutrient Content of Corn Forage in Ensilage Process in Dependence on Contamination with Fusarium strains.

  • Popis výsledku anglicky

    The objective of the study was to compare nutritive value of corn forage and subsequently corn silage artificially infected with Fusarium strains with nutritive value of untreated plants. The standing corn plants from inoculated area in milk stage of maturity were harmed with wire brush and infected with a suspension of Fusarium strains. Entire corn plants were harvested at the soft dough stage of maturity and ensilaged in microsilage tubes. The results suggest that corn plants artificially infected with the suspension of Fusarium strains had lower nutritive value in fresh status as well as after ensilagement.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1B53043" target="_blank" >1B53043: Produkce kvalitních a bezpečných cereálních produktů s využitím různých strategií ochrany kukuřice a skladovaných produktů.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    12th International Symposium Forage Conservation

  • ISBN

    80-7305-555-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    155-156

  • Název nakladatele

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    3. 4. 2006

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku