Kvalita hovězího masa po jeho zrání
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F07%3A8P009166" target="_blank" >RIV/49608851:_____/07:8P009166 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/62156489:43210/07:00108136
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalita hovězího masa po jeho zrání
Popis výsledku v původním jazyce
V práci byla řešena problematika změny kvality hovězího masa v průběhu jeho zrání ve standartních fyzikálních podmínkách po dobu 7, 14, 21 a 28 dní.
Název v anglickém jazyce
BEEF QUALITY AFTER HIS AGEING
Popis výsledku anglicky
The problem of changes of beef quality after his ageing was evaluated in this work. Nutritional and technological parameters were compared on fresh beef (48 hour post mortem) and 7, 14, 21 and 28 day after ageing of meat. Significant differences were manifest on content of total protein (P<0.05), on water retention and pH values.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF4005" target="_blank" >QF4005: Optimalizace šlechtitelského programu v chovu Českého strakatého skotu v podhorských a horských oblastech se zaměřením na maximální spotřebu objemných krmiv z TTP a zdravotní parametry zvířat</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Den masa 2007
ISBN
978-80-213-1645-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
82-84
Název nakladatele
ČZU Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
24. 5. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—