Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kvalita hovězího masa po jeho zrání

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F07%3A8P009166" target="_blank" >RIV/49608851:_____/07:8P009166 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62156489:43210/07:00108136

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Kvalita hovězího masa po jeho zrání

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V práci byla řešena problematika změny kvality hovězího masa v průběhu jeho zrání ve standartních fyzikálních podmínkách po dobu 7, 14, 21 a 28 dní.

  • Název v anglickém jazyce

    BEEF QUALITY AFTER HIS AGEING

  • Popis výsledku anglicky

    The problem of changes of beef quality after his ageing was evaluated in this work. Nutritional and technological parameters were compared on fresh beef (48 hour post mortem) and 7, 14, 21 and 28 day after ageing of meat. Significant differences were manifest on content of total protein (P<0.05), on water retention and pH values.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF4005" target="_blank" >QF4005: Optimalizace šlechtitelského programu v chovu Českého strakatého skotu v podhorských a horských oblastech se zaměřením na maximální spotřebu objemných krmiv z TTP a zdravotní parametry zvířat</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Den masa 2007

  • ISBN

    978-80-213-1645-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    82-84

  • Název nakladatele

    ČZU Praha

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    24. 5. 2007

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku