Corporate Social Responsibility of Five Leading Food Retailers Operating in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49777513%3A23320%2F19%3A43955020" target="_blank" >RIV/49777513:23320/19:43955020 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://hdl.handle.net/11025/36546" target="_blank" >http://hdl.handle.net/11025/36546</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Corporate Social Responsibility of Five Leading Food Retailers Operating in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
A recent prime - time TV debate on the living conditions of laying hens in Czech farms broadcast by a public nationwide television channel revived a broader discussion of the concept of corporate social responsibility. Corporate social responsibility is a concept whereby companies integrate social and environmental concerns in their business operations and in their interaction with their stakeholders mostly on a voluntary basis. All leading companies selling foodstuffs in the Czech Republic continuously enhance their efforts to improve working conditions of their employees, to support charities and to contribute to the protection of the environment.
Název v anglickém jazyce
Corporate Social Responsibility of Five Leading Food Retailers Operating in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
A recent prime - time TV debate on the living conditions of laying hens in Czech farms broadcast by a public nationwide television channel revived a broader discussion of the concept of corporate social responsibility. Corporate social responsibility is a concept whereby companies integrate social and environmental concerns in their business operations and in their interaction with their stakeholders mostly on a voluntary basis. All leading companies selling foodstuffs in the Czech Republic continuously enhance their efforts to improve working conditions of their employees, to support charities and to contribute to the protection of the environment.
Klasifikace
Druh
J<sub>SC</sub> - Článek v periodiku v databázi SCOPUS
CEP obor
—
OECD FORD obor
50501 - Law
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
European Food and Feed Law Review
ISSN
1862-2720
e-ISSN
—
Svazek periodika
14
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
180-186
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85076276689