Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Project: The development of technological processing of highly nutritive valuable pulses recently implemented in the world, for utilization to prepare common foodstuffs and dietary and nutrition products

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49813994%3A_____%2F11%3A%230000022" target="_blank" >RIV/49813994:_____/11:#0000022 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Project: The development of technological processing of highly nutritive valuable pulses recently implemented in the world, for utilization to prepare common foodstuffs and dietary and nutrition products

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Introduction to the project which is focused on lupines and its utilization in foodstuffs, dietary and nutritional products. The aim is isolation oil from lupine beans for its useful composition in food industry, dietetics and cosmetics.

  • Název v anglickém jazyce

    Project: The development of technological processing of highly nutritive valuable pulses recently implemented in the world, for utilization to prepare common foodstuffs and dietary and nutrition products

  • Popis výsledku anglicky

    Introduction to the project which is focused on lupines and its utilization in foodstuffs, dietary and nutritional products. The aim is isolation oil from lupine beans for its useful composition in food industry, dietetics and cosmetics.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TA01010737" target="_blank" >TA01010737: Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    11th International nutrition & diagnostics conference

  • ISBN

    978-80-7395-378-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    96

  • Název nakladatele

    Tiskárna Rentis s.r.o.

  • Místo vydání

    Univerzita Pardubice

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    28. 8. 2011

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku