Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Application of micellar electrokinetic capillary chromatography for quantitative analysis of quercetin in plant materials

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F01%3A00002835" target="_blank" >RIV/60076658:12220/01:00002835 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Application of micellar electrokinetic capillary chromatography for quantitative analysis of quercetin in plant materials

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A simple methods for the routine determination of quercetin in biological samples was developed. The method consists of hydrolysis of bonded quercetin, its isolation and preconcentration on solid-phase extraction (SPE) and final analytical step using micellar electrokinetic capillary chromatography. The working range, linear range, the limit of quantification, and the measurement uncertainty were tested in validation. The method is suitable for quercetin determination in fruit and vegetable samples.

  • Název v anglickém jazyce

    Application of micellar electrokinetic capillary chromatography for quantitative analysis of quercetin in plant materials

  • Popis výsledku anglicky

    A simple methods for the routine determination of quercetin in biological samples was developed. The method consists of hydrolysis of bonded quercetin, its isolation and preconcentration on solid-phase extraction (SPE) and final analytical step using micellar electrokinetic capillary chromatography. The working range, linear range, the limit of quantification, and the measurement uncertainty were tested in validation. The method is suitable for quercetin determination in fruit and vegetable samples.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/OC%20917.10" target="_blank" >OC 917.10: Biologicky aktivní aminy v poživatinách</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    ELECTROPHORESIS

  • ISSN

    0173-0835

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    22

  • Číslo periodika v rámci svazku

    8

  • Stát vydavatele periodika

    DE - Spolková republika Německo

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    1573-1578

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus