Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F06%3A00007232" target="_blank" >RIV/60076658:12220/06:00007232 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příjem vysoce nenasycených mastných kyselin EPA a DHA je potřebný pro lidské zdraví. Doporučovaná denní dávka není v ČR naplněna. Většina druhů sladkovodních ryb představuje méně bohatý zdroj těchto kyselin než ryby mořské.

  • Název v anglickém jazyce

    Freshwater fish lipid composition and their importance for human nutrition

  • Popis výsledku anglicky

    Dietary intake of highly unsaturated fatty acides EPA and DHA has been necessary for human health. Most of freshwater fish species have been a less abundant supply of these acids than sea fish.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

    GL - Rybářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    80-7040-901-0

  • Počet stran knihy

    57

  • Název nakladatele

    Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta

  • Místo vydání

    České Budějovice

  • Kód UT WoS knihy