Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effects of silage feeding on some sensory and health attributes of cow's milk: A review

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F11%3A43881903" target="_blank" >RIV/60076658:12220/11:43881903 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.08.077" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.08.077</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.08.077" target="_blank" >10.1016/j.foodchem.2010.08.077</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effects of silage feeding on some sensory and health attributes of cow's milk: A review

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Silage has been the prevailing type of preserved forage for cattle feeding in many countries. Carry-over of some components from silage to cow's milk has been thus of concern. Silage is a richer source of available provitamins A, other carotenoids and tocopherols than hay due to higher losses of these compounds during forage field-drying and hay storage. Ensiled grasses and legume forages contain higher levels of carotenoids and tocopherols than maize silage. Numerous terpenes are carried-over to milk and cheeses from grazed multifloral pastures or from hay, while silages are a poorer source of these flavour-affecting compounds. Data on alcohols, acids, esters, aldehydes and ketones in silage and especially information on their carry-over to milk are insufficient. Milk can gain a bad smell from stable atmosphere if silage, particularly of poor quality, is fed. Red clover silage feeding can cause considerable levels of estrogenic equol in milk. Deoxynivalenol and zearalenone are the mai

  • Název v anglickém jazyce

    The effects of silage feeding on some sensory and health attributes of cow's milk: A review

  • Popis výsledku anglicky

    Silage has been the prevailing type of preserved forage for cattle feeding in many countries. Carry-over of some components from silage to cow's milk has been thus of concern. Silage is a richer source of available provitamins A, other carotenoids and tocopherols than hay due to higher losses of these compounds during forage field-drying and hay storage. Ensiled grasses and legume forages contain higher levels of carotenoids and tocopherols than maize silage. Numerous terpenes are carried-over to milk and cheeses from grazed multifloral pastures or from hay, while silages are a poorer source of these flavour-affecting compounds. Data on alcohols, acids, esters, aldehydes and ketones in silage and especially information on their carry-over to milk are insufficient. Milk can gain a bad smell from stable atmosphere if silage, particularly of poor quality, is fed. Red clover silage feeding can cause considerable levels of estrogenic equol in milk. Deoxynivalenol and zearalenone are the mai

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food Chemistry

  • ISSN

    0308-8146

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    125

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    307-317

  • Kód UT WoS článku

    000284975200004

  • EID výsledku v databázi Scopus