Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Content of free fatty acids, lipolytic bacteria and somatic cells in relation to milking technology

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F11%3A43882022" target="_blank" >RIV/60076658:12220/11:43882022 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.2478/v10146-011-0005-8" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.2478/v10146-011-0005-8</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.2478/v10146-011-0005-8" target="_blank" >10.2478/v10146-011-0005-8</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Content of free fatty acids, lipolytic bacteria and somatic cells in relation to milking technology

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The contents of free fatty acids (FFA) and counts of total bacteria, psychrotrophic lipolytic bacteria (PLiBC) and somatic cells were determined in 150 samples of cow's bulk raw milk on 20 farms with three different milking technologies in South Bohemiaduring 2008-10. FFA were determined using an extraction-titration method. Within the compared technologies, the highest mean values of FFA (3.88 mmol 100 g-1; P{0.001) and PLiBC (696 CFU ml-1) were observed on farms with pipeline milking in stalls. The lowest mean FFA level (1.54 mmol 100 g-1) was determined on farms with an automatic milking system. Medium values were determined on farms with parlour milking.

  • Název v anglickém jazyce

    Content of free fatty acids, lipolytic bacteria and somatic cells in relation to milking technology

  • Popis výsledku anglicky

    The contents of free fatty acids (FFA) and counts of total bacteria, psychrotrophic lipolytic bacteria (PLiBC) and somatic cells were determined in 150 samples of cow's bulk raw milk on 20 farms with three different milking technologies in South Bohemiaduring 2008-10. FFA were determined using an extraction-titration method. Within the compared technologies, the highest mean values of FFA (3.88 mmol 100 g-1; P{0.001) and PLiBC (696 CFU ml-1) were observed on farms with pipeline milking in stalls. The lowest mean FFA level (1.54 mmol 100 g-1) was determined on farms with an automatic milking system. Medium values were determined on farms with parlour milking.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QH81105" target="_blank" >QH81105: Patofyziologické důsledky alimentárního přebytku jódu u skotu a ovcí.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Agrobiology

  • ISSN

    1803-4403

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    28

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    49-54

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus