Výroba sýrů - teorie a praxe II.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F11%3A43882246" target="_blank" >RIV/60076658:12220/11:43882246 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výroba sýrů - teorie a praxe II.
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop zaměřený na kvalitu mléka pro výrobu sýrů a základní technologické operace při jejich výrobě. Součástí workshopu byla praktická část výroby čerstvých sýrů a exkurze na farmě.
Název v anglickém jazyce
Cheese processing - theory and practise II.
Popis výsledku anglicky
The workshop was focused on milk quality for cheese production, and on cheese processing. The aim of the practical part was the processing of fresh cheeses and educational visit to a dairy farm.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
České Budějovice
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
16
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce