VLIV OŠETŘENÍ NÍZKOTEPLOTNÍM PLAZMATICKÝM VÝBOJEM NA STRAVITELNOST ZRNIN
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F13%3A43885097" target="_blank" >RIV/60076658:12220/13:43885097 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
VLIV OŠETŘENÍ NÍZKOTEPLOTNÍM PLAZMATICKÝM VÝBOJEM NA STRAVITELNOST ZRNIN
Popis výsledku v původním jazyce
V této práci byl zjišťován účinek nízkoteplotního plazmatického výboje na zrno. Cílem je najít optimální parametry pro ošetření zrnin s ohledem na stravitelnost. Stravitelnost byla zjišťována in vitro (použit přístroj Ankom DaisyII Incubator). Po ošetření nebyly zjištěny statisticky významné změny ve stravitelnosti ošetřených zrn.
Název v anglickém jazyce
EFFECT OF LOW-TEMPERATURE PLASMA DISCHARGE ON THE DIGESTIBILITY OF GRAINS.
Popis výsledku anglicky
In this work, we investigated the effect of low-temperature plasma discharge on grains. The aim is to modify the effects conditions of low-temperature plasma discharge in order to find an optimum method of treatments of corn in the terms of digestibilitygrains. As an experimental grain crop was chosen triticale from common farm. There were determined the digestibility (using the DaisyII Incubator).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Aktuální otázky Bioklimatologie zvířat 2013
ISBN
978-80-7403-112-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
98-100
Název nakladatele
Výzkumný ústav živočišné výroby Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
28. 11. 2013
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—