Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Biogenic amines formation during brewing.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F99%3A00000034" target="_blank" >RIV/60076658:12220/99:00000034 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Biogenic amines formation during brewing.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Concentrations of five biogenic amines were determined in 78 samples of beers from 32 Czech and Moravian breweries. Their levels are well comparable with data reported from several European countries. The amines are formed mainly during the main ferme ntation. The amines are not of a health risk for most of beer consumers.

  • Název v anglickém jazyce

    Biogenic amines formation during brewing.

  • Popis výsledku anglicky

    Concentrations of five biogenic amines were determined in 78 samples of beers from 32 Czech and Moravian breweries. Their levels are well comparable with data reported from several European countries. The amines are formed mainly during the main ferme ntation. The amines are not of a health risk for most of beer consumers.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CC - Organická chemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    COST 917 : biogenically active amines in food. Volume 3, biologically active amines in food processing and amines produced by bacteria, and polyamines and tumour growth.

  • ISBN

    92-828-7008-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Office for official publications of the Europan Communities

  • Místo vydání

    Luxembourg

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku