Biogenic amines formation during brewing.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F99%3A00000034" target="_blank" >RIV/60076658:12220/99:00000034 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Biogenic amines formation during brewing.
Popis výsledku v původním jazyce
Concentrations of five biogenic amines were determined in 78 samples of beers from 32 Czech and Moravian breweries. Their levels are well comparable with data reported from several European countries. The amines are formed mainly during the main ferme ntation. The amines are not of a health risk for most of beer consumers.
Název v anglickém jazyce
Biogenic amines formation during brewing.
Popis výsledku anglicky
Concentrations of five biogenic amines were determined in 78 samples of beers from 32 Czech and Moravian breweries. Their levels are well comparable with data reported from several European countries. The amines are formed mainly during the main ferme ntation. The amines are not of a health risk for most of beer consumers.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CC - Organická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
COST 917 : biogenically active amines in food. Volume 3, biologically active amines in food processing and amines produced by bacteria, and polyamines and tumour growth.
ISBN
92-828-7008-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Office for official publications of the Europan Communities
Místo vydání
Luxembourg
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—