Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Objective method for determination of potato cooking

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F00%3A8P012128" target="_blank" >RIV/60109807:_____/00:8P012128 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Objective method for determination of potato cooking

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cylindrical specimens of 15 mm in diameter and 25 mm in height were prepared from potato tubers by cutting and cooking in a special heating cell at constant temperature (75, 80, 85, 90 and 95°C). The cell was located on the table of an Universal TestingInstron Machine and arranged so that a cooked specimen could be tested repeatedly using non-destructive compression method during the entire cooking process. The sets of the obtained values of Young's modulus from a basis for determination of the cookingdepression coefficients and activation energies of the process that controls depression of Young's modulus during cooking

  • Název v anglickém jazyce

    Objective method for determination of potato cooking

  • Popis výsledku anglicky

    Cylindrical specimens of 15 mm in diameter and 25 mm in height were prepared from potato tubers by cutting and cooking in a special heating cell at constant temperature (75, 80, 85, 90 and 95°C). The cell was located on the table of an Universal TestingInstron Machine and arranged so that a cooked specimen could be tested repeatedly using non-destructive compression method during the entire cooking process. The sets of the obtained values of Young's modulus from a basis for determination of the cookingdepression coefficients and activation energies of the process that controls depression of Young's modulus during cooking

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA525%2F96%2F1398" target="_blank" >GA525/96/1398: Textura bramborových hlíz v průběhu zpracování</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Agricultural Engineering International: the CIGR Journal of Scientific Research and Development

  • ISSN

    1682-1130

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    2

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    20

  • Strana od-do

    1-20

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus