Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Úroveň a vývojové trendy obsahu škrobu odrůd bramboru

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F07%3A8P001392" target="_blank" >RIV/60109807:_____/07:8P001392 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Level and developmental trends in starch content of potato varieties.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Level and developmental trends in starch content of potato varieties were studied based on the analysis of gene pool collection of Solanum tuberosum L. varieties originating from 1952?1996. The collection consisted of three sets: 1952?1970 (630 varieties), 1971? 1989 (559 varieties) and 1990?1996 (253 varieties). Determined level was discussed with current level of starch content in grown varieties (totally 177 varieties averaged over the years 1997?2005). From statistical assessment of derived resultsan unambiguous trend of starch content increase is resulting with prolonging duration of growing period.

  • Název v anglickém jazyce

    Level and developmental trends in starch content of potato varieties.

  • Popis výsledku anglicky

    Level and developmental trends in starch content of potato varieties were studied based on the analysis of gene pool collection of Solanum tuberosum L. varieties originating from 1952?1996. The collection consisted of three sets: 1952?1970 (630 varieties), 1971? 1989 (559 varieties) and 1990?1996 (253 varieties). Determined level was discussed with current level of starch content in grown varieties (totally 177 varieties averaged over the years 1997?2005). From statistical assessment of derived resultsan unambiguous trend of starch content increase is resulting with prolonging duration of growing period.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GE - Šlechtění rostlin

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1G57056" target="_blank" >1G57056: Specifikace odrůdové skladby a podmínek pěstování obilovin a brambor pro produkci škrobu s nepotravinářským využitím</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Vědecké práce ? Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, 2007, 15 ISBN 978-80-86940-11-3

  • ISSN

    1802-940X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    15

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    13

  • Strana od-do

    29-41

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus