Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kvalita pšenice ozimé a tritikale pro výrobu bioetanolu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021204" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021204 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Quality of winter wheat and triticale for bioethanol production

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In experimental years 2005 and 2006 we evaluated starch content in grain dry matter and yield of grain in a set of winter wheat varieties from different quality groups (E elite, A high-quality, B additional, C others) and triticale varieties from different soil-climatic conditions of the Czech Republic. The highest content of starch in grain dry matter had on an average of varieties and years the wheat varieties from the quality group C and B and the lowest the varieties from the quality group E. Varieties from quality group C reached also the highest yields of grain. From results of starch content in grain dry matter in a set of triticale varieties, it is noticeable the highest level in variety Tricolor.

  • Název v anglickém jazyce

    Quality of winter wheat and triticale for bioethanol production

  • Popis výsledku anglicky

    In experimental years 2005 and 2006 we evaluated starch content in grain dry matter and yield of grain in a set of winter wheat varieties from different quality groups (E elite, A high-quality, B additional, C others) and triticale varieties from different soil-climatic conditions of the Czech Republic. The highest content of starch in grain dry matter had on an average of varieties and years the wheat varieties from the quality group C and B and the lowest the varieties from the quality group E. Varieties from quality group C reached also the highest yields of grain. From results of starch content in grain dry matter in a set of triticale varieties, it is noticeable the highest level in variety Tricolor.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings 43rd Croatian and 3rd International Symposium on Agriculture, Opatija,18.-21.2.2008

  • ISBN

    978-953-6135-67-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Faculty of Agriculture University of Zagreb

  • Místo vydání

    Zagreb

  • Místo konání akce

    Lednice na Moravě

  • Datum konání akce

    18. 2. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku