Aplikace statistiky při řešení odborných problémů v potravinářství.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG14__%2F02%3A02000054" target="_blank" >RIV/60162694:G14__/02:02000054 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Aplikace statistiky při řešení odborných problémů v potravinářství.
Popis výsledku v původním jazyce
V potravinářství se provádí celá řada experimentů. Výsledkem těchto experimentů jsou data, která by měla být podrobena statistické analýze. Článek se zabývá základními zá-sadami, které je třeba dodržovat při výběru a aplikaci jednotlivých statistických metod
Název v anglickém jazyce
Aplikation of statistics by food problem solving
Popis výsledku anglicky
In food processing industry is run many experiments. By practicing of these experi-ments is provided data. Data would have to evaluate statistically. This article is about basic rules, which is very important by selection and aplication of statistical methods
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
KA - Vojenství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Výživa a potraviny pre tretie tisícročie
ISBN
80-8069-015-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
273-275
Název nakladatele
Slovenská polnohospodárska univerzita
Místo vydání
Nitra (Slovenská republika)
Místo konání akce
Nitra
Datum konání akce
26. 9. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—