Statistikou podporované experimenty v potravinářství
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG14__%2F02%3A02000070" target="_blank" >RIV/60162694:G14__/02:02000070 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Statistikou podporované experimenty v potravinářství
Popis výsledku v původním jazyce
V potravinářském průmyslu se provádí celá řada různých experimentů, při nichž jsou získávána data. Získat potřebné informace z těchto dat je možné jedině s využitím statistiky. Tento příspěvek pojednává o základních pravidlech, která jsou velmi důležitápři výběru a aplikaci statistických metod.
Název v anglickém jazyce
Statistic-supported experiments in food industry
Popis výsledku anglicky
In food processing industry is run many experiments. By practicing of these experiments is provided data. Needful information's is possible to obtain from these data only using the statistics. This article is about basic rules, which is very important bselection and aplication of statistical methods.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
KA - Vojenství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník Proviantní zabezpečení vojenských profesionálů AČR
ISBN
80-7231-102-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
16-22
Název nakladatele
Vysoká vojenská škola pozemního vojska ve Vyškově
Místo vydání
Vyškov
Místo konání akce
Vyškov
Datum konání akce
27. 11. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—