Vývoj dávek předpřipravených potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F05%3A%230000229" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/05:#0000229 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vývoj dávek předpřipravených potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Dávky předpřipravených potravin jsou určeny k přípravě stravy v poli. Lze je použít i v krizových situacích, poruchách stravovacích zařízení nebo při mírových operacích. Je uvedena stručná historie vývoje bojových dávek v AČR, dále nutriční a energetickáhodnota dávek předpřipravených potravin a studie možností sestavení dávek z domácích potravin.
Název v anglickém jazyce
Developement of the pre-prepared food rations
Popis výsledku anglicky
Army feeding is one of the most important tasks of army logistics in the field.Rations of pre-prepared food will be used for the preparation of meals in field kitchen. The meals will be prepared for larger number of personnel during crisis situations, exercises, power cuts, brakdowns of catering facilities in garrisons at peacetime, in time of armed conflicts and possibly sduring missions of our units abroad.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
KA - Vojenství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Ekonomika, logistika a ekologie v ozbrojených silách
ISBN
80-7231-012-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
54-56
Název nakladatele
Univerzita obrany
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
4. 5. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—