Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

New alternative technology of bakery production during Czech armed forces Deployment.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F10%3A00425692" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/10:00425692 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    New alternative technology of bakery production during Czech armed forces Deployment.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    On the basis of military questionnaires, discontent with the supply of Czech domestic wheat-rye bread during Czech soldiers? deployment was found out. This discontent reached 68% in KFOR and 50% in ISAF. In addition, outsourced bread is not convenient due to food safety and energetic and nutritional acceptability. It is considered as a relevant problem because the consumption of bread constitutes the main part of Czech diet. Military bakeries were discarded from the army as useless in 2002. Since that time, Czech army has not had the ability to produce bread in field conditions. To solve this problem, bakery mixtures (premixes) have been researched at the University of Defense in Brno. This paper proposes a new alternative bakery technology for bread and pastry based on current kitchen facilities in deployment areas.

  • Název v anglickém jazyce

    New alternative technology of bakery production during Czech armed forces Deployment.

  • Popis výsledku anglicky

    On the basis of military questionnaires, discontent with the supply of Czech domestic wheat-rye bread during Czech soldiers? deployment was found out. This discontent reached 68% in KFOR and 50% in ISAF. In addition, outsourced bread is not convenient due to food safety and energetic and nutritional acceptability. It is considered as a relevant problem because the consumption of bread constitutes the main part of Czech diet. Military bakeries were discarded from the army as useless in 2002. Since that time, Czech army has not had the ability to produce bread in field conditions. To solve this problem, bakery mixtures (premixes) have been researched at the University of Defense in Brno. This paper proposes a new alternative bakery technology for bread and pastry based on current kitchen facilities in deployment areas.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    KA - Vojenství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    ICTM´09 International Conference On Military Technologies 2009

  • ISBN

    978-80-7231-648-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    University of Defence

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    1. 1. 2009

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku

    000284810600082