Proposal of commissarial provision during the EU battle group
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F10%3A00425683" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/10:00425683 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Proposal of commissarial provision during the EU battle group
Popis výsledku v původním jazyce
The article responds to the obligation of the Czech and Slovak Republics to build up the European Union Battle Formation (EU BG) by 1 July 2009 including its logistic support in the area of food security. The main tasks in this area are to provide subsistence of bakery products for soldiers in multinational operations, to solve the problem with the lack of bakery products in such operations and the way of commissary preparation of the EU BG in2009. The proposal is based on the costs calculation during amission. The bakery mixtures (premixes) have been researched at the University of Defense in Brno for the production of traditional Czech products (wheat-rye and rye-wheat bread, current pastry, whole grain pastry and fine pastry), and the possibilitiesof their consumption in the Battle Group deployment.
Název v anglickém jazyce
Proposal of commissarial provision during the EU battle group
Popis výsledku anglicky
The article responds to the obligation of the Czech and Slovak Republics to build up the European Union Battle Formation (EU BG) by 1 July 2009 including its logistic support in the area of food security. The main tasks in this area are to provide subsistence of bakery products for soldiers in multinational operations, to solve the problem with the lack of bakery products in such operations and the way of commissary preparation of the EU BG in2009. The proposal is based on the costs calculation during amission. The bakery mixtures (premixes) have been researched at the University of Defense in Brno for the production of traditional Czech products (wheat-rye and rye-wheat bread, current pastry, whole grain pastry and fine pastry), and the possibilitiesof their consumption in the Battle Group deployment.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
KA - Vojenství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
IC´MT´09 International Conference On Military Technologies 2009
ISBN
978-80-7231-648-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Název nakladatele
Univerzita obrany
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
1. 1. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
000284810600081