Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Theoretical Issues of Food Chain Security and Case Studies in the Czech Army

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F11%3A00446270" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/11:00446270 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://vavtest.unob.cz/registr" target="_blank" >http://vavtest.unob.cz/registr</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Theoretical Issues of Food Chain Security and Case Studies in the Czech Army

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The chapter outlines the general philosophy of food chain security with respect to food subsistence in the military sector. Methods of risk management are applied to the army of the Czech Republic. The main case studies aimed at food chain security during deployment are presented together with the outcomes of major research into catering. A basic risk catalogue was compiled after risk identification and assessment. A map of risks in the catering process was also developed with the illustrative risks andactivities of top priority in Ministry of Defence catering services. A user manual is the result of a risk management process on the basis of which measures can be taken in order to minimize and eliminate the occurrence or undesirable impacts of risks and their transfer to another entity.

  • Název v anglickém jazyce

    Theoretical Issues of Food Chain Security and Case Studies in the Czech Army

  • Popis výsledku anglicky

    The chapter outlines the general philosophy of food chain security with respect to food subsistence in the military sector. Methods of risk management are applied to the army of the Czech Republic. The main case studies aimed at food chain security during deployment are presented together with the outcomes of major research into catering. A basic risk catalogue was compiled after risk identification and assessment. A map of risks in the catering process was also developed with the illustrative risks andactivities of top priority in Ministry of Defence catering services. A user manual is the result of a risk management process on the basis of which measures can be taken in order to minimize and eliminate the occurrence or undesirable impacts of risks and their transfer to another entity.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    KA - Vojenství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Environmental Security and Ecoterrorism

  • ISBN

    978-94-007-1237-9

  • Počet stran výsledku

    18

  • Strana od-do

    55-73

  • Počet stran knihy

    187

  • Název nakladatele

    Springer

  • Místo vydání

    Dordrecht

  • Kód UT WoS kapitoly