Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Food safety in the Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG44__%2F12%3A43873982" target="_blank" >RIV/60162694:G44__/12:43873982 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.4172/2157-2526.S11-001" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.4172/2157-2526.S11-001</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.4172/2157-2526.S11-001" target="_blank" >10.4172/2157-2526.S11-001</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Food safety in the Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The food quality and food safety is a very hot topic nowadays, especially in a constantly evolving global economy. Any failures can lead to fatal consequences not onlz for the organization (financial, moral) but also for many residents as well. Potentialhazards are presented by food pathogens, chemical contaminants (e.g. cleaning of production equipment) or solid objects (such as glass shards). Food safety policy works with the principle of risk analysis, including three interconnected components: riskassessment, risk management and risk communication. If the all requirements for the production, distribution and sale are fulfil in accordance to legislative, food in Czech market can be considered such as health and safety food. The largest volume of activities in issues of food safety in the Czech Republic has been provided by the organisations within the Ministry of Agriculture and Ministry of Health. Further important partners are except government offices representatives of supervi

  • Název v anglickém jazyce

    Food safety in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    The food quality and food safety is a very hot topic nowadays, especially in a constantly evolving global economy. Any failures can lead to fatal consequences not onlz for the organization (financial, moral) but also for many residents as well. Potentialhazards are presented by food pathogens, chemical contaminants (e.g. cleaning of production equipment) or solid objects (such as glass shards). Food safety policy works with the principle of risk analysis, including three interconnected components: riskassessment, risk management and risk communication. If the all requirements for the production, distribution and sale are fulfil in accordance to legislative, food in Czech market can be considered such as health and safety food. The largest volume of activities in issues of food safety in the Czech Republic has been provided by the organisations within the Ministry of Agriculture and Ministry of Health. Further important partners are except government offices representatives of supervi

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FM - Hygiena

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Bioterrorism and Biodefense

  • ISSN

    2157-2526

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    S11

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    "Art. no. 001"

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus