Jakost sladovnického ječmene sklizně 2006
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F06%3A%230000328" target="_blank" >RIV/60193697:_____/06:#0000328 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jakost sladovnického ječmene sklizně 2006
Popis výsledku v původním jazyce
Hodnocení jakosti sladovnického ječmene sklizně 2006, doporučení technologického postupu sladování a rychlé určení stupně fyziologického poškození ječmene. Návrh zpracování fyziologicky poškozených ječmenů.
Název v anglickém jazyce
Parameters Quality of Malting Barley harvest 2006
Popis výsledku anglicky
Evaluation of the quality of malting barley harvested in 2006, a recommended technological procedure for its malting as well as rapid determination of the degree of sprouted grain. Proposed method of sprouted grain processing.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
52
Číslo periodika v rámci svazku
11-12
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
355-358
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—