Parametry jakosti sladovnického ječmene sklizně 2006
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F06%3A%230000330" target="_blank" >RIV/60193697:_____/06:#0000330 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Parametry jakosti sladovnického ječmene sklizně 2006
Popis výsledku v původním jazyce
Hodnocení jakosti sladovnického ječmene sklizně 2006, doporučení technologického postupu sladování a rychlé určení stupně fyziologického poškození ječmene. Návrh zpracování fyziologicky poškozených ječmenů.
Název v anglickém jazyce
Parameters of Malting Barley Quality, harvest 2006
Popis výsledku anglicky
Evaluation of the quality of malting barley harvested in 2006, a recommended technological procedure for its malting as well as rapid determination of the degree of sprouted grain. Proposed method of sprouted grain processing.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Ječmenářská ročenka 2007
ISBN
80-86576-22-1
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
250-256
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
VÚPS, a.s.
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—