Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze sklizně 2007
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F07%3A%230000673" target="_blank" >RIV/60193697:_____/07:#0000673 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze sklizně 2007
Popis výsledku v původním jazyce
Článek v Pivovarském kalendáři 2008 (ISBN 80-86576-26-4) je věnován hodnocení obsahu alfa kyselin, beta kyselin a jejich analogů v Žateckém červeňáku ze sklizně 2007 v Žatecké pěstební oblasti. Výsledky sklizně jsou porovnány s výsledky dlouhodobého sledování obsahu hořkých kyselin v českém chmelu prováděného Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským.
Název v anglickém jazyce
Brewing value of Czech and Moravian hops from the 2007 harvest
Popis výsledku anglicky
The article in the Pivovarsky kalendar 2008 (ISBN 80-86576-26-4) is aimed to the evaluation of alpha acids, beta acids and their analogues in Saaz hops from the harvest 2007 in Saaz growing area. Harvest results are compared with the results of long-termmonitoring of the bitter acids content in Czech hops performed by Research Institute of brewing and malting.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů