Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze sklizně 2008

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F08%3A%230000674" target="_blank" >RIV/60193697:_____/08:#0000674 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze sklizně 2008

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek v Pivovarském kalendáři 2009 ( ISBN 978-80-86576-32-9) je věnován hodnocení obsahu alfa kyselin, beta kyselin a jejich analogů v Žateckém červeňáku ze sklizně 2008 v Žatecké pěstební oblasti. Výsledky sklizně jsou porovnány s výsledky dlouhodobéhosledování obsahu hořkých kyselin v českém chmelu prováděného Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským.

  • Název v anglickém jazyce

    Brewing value of Czech and Moravian hops from the 2008 harvest

  • Popis výsledku anglicky

    The article in the Pivovarsky kalendar 2009 (ISBN 978-80-86576-32-9) is aimed to the evaluation of alpha acids, beta acids and their analogues in Saaz hops from the harvest 2008 in Saaz growing area. Harvest results are compared with the results of long-term monitoring of the bitter acids content in Czech hops performed by Research Institute of brewing and malting.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů