Pivovarská hodnota českých chmelů ze sklizně 2008
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F08%3A%230000679" target="_blank" >RIV/60193697:_____/08:#0000679 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pivovarská hodnota českých chmelů ze sklizně 2008
Popis výsledku v původním jazyce
Článek ve Chmelařské ročence 2009 ( ISBN 978-80-86576-33-6 ) je věnován hodnocení obsahu alfa kyselin, beta kyselin a jejich analogů v Žateckém červeňáku ze sklizně 2008 v Žatecké pěstební oblasti. Výsledky sklizně jsou porovnány s výsledky dlouhodobéhosledování obsahu hořkých kyselin v českém chmelu prováděného Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským.
Název v anglickém jazyce
Brewing value of Czech and Moravian hops from the 2008 harvest
Popis výsledku anglicky
The article in the Chmelarska rocenka 2009 (ISBN 978-80-86576-33-6 ) is aimed to the evaluation of alpha acids, beta acids and their analogues in Saaz hops from the harvest 2008 in Saaz growing area. Harvest results are compared with the results of long-term monitoring of the bitter acids content in Czech hops performed by Research Institute of brewing and malting.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů