Pivo se sníženým obsahem glutenu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F09%3A%230000500" target="_blank" >RIV/60193697:_____/09:#0000500 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pivo se sníženým obsahem glutenu
Popis výsledku v původním jazyce
Pivo se sníženým obsahem glutenu, vyrobené ze sladiny obsahující 50 až 100 % ječného sladu, obsahující maximálně 10 mg glutenu na 100 g sušiny původního extraktu mladiny.
Název v anglickém jazyce
Beer with reduced content of gluten
Popis výsledku anglicky
Beer with reduced content of gluten. Beer is made from 50 - 100 % barley malt and the final content of gluten is at the most 10 mg gluten in the 100 g dry matter of original extrct in the wort.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FI-IM5%2F067" target="_blank" >FI-IM5/067: *Výzkum a vývoj technologie umožňující výrobu piva pro celiatiky (bezlepkové pivo)</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
20079
Vydavatel
—
Název vydavatele
—
Místo vydání
—
Stát vydání
—
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence