Pivo a lepek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000070" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000070 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/19:N0000134 RIV/60193697:_____/22:N0000035
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pivo a lepek
Popis výsledku v původním jazyce
Pivo a lepek, KVASNÝ 2(5): 23-26, 2020. Byl sledován výskyt obsah lepku v pivech z maloobchodní sítě ČR. Celkem bylo analyzováno 361 piv.
Název v anglickém jazyce
Beer and gluten
Popis výsledku anglicky
Beer and gluten, KVASNÝ 2(5): 23-26, 2020.The occurrence of gluten content in beers from the retail network of the Czech Republic was monitored. A total of 361 beers were analyzed.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů