Quality of brewing barley from 2008 crop in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F09%3A%230000670" target="_blank" >RIV/60193697:_____/09:#0000670 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Quality of brewing barley from 2008 crop in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
Barley Year Book 2009 ISBN 978-80-86576-34-3 The article deals with the annual evaluation of the quality of brewing barley from the last crop. It monitors the most significant factors (climatic conditions, occurrence of diseases and pests, variety composition of barley, yields).The article contains both physiochemical evaluationof barley and significant malt parameters produced under laboratory conditions of the Malting Institute in Brno.
Název v anglickém jazyce
Quality of brewing barley from 2008 crop in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Barley Year Book 2009 ISBN 978-80-86576-34-3 The article deals with the annual evaluation of the quality of brewing barley from the last crop. It monitors the most significant factors (climatic conditions, occurrence of diseases and pests, variety composition of barley, yields).The article contains both physiochemical evaluationof barley and significant malt parameters produced under laboratory conditions of the Malting Institute in Brno.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů