Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Fusarium Mycotoxins in Spring Barley and Their Occurrence Within the Technological Chain Barley-Malt-Beer

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F11%3A%230000632" target="_blank" >RIV/60193697:_____/11:#0000632 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.kvasnyprumysl.cz/cz/journal/2011/7-8/" target="_blank" >http://www.kvasnyprumysl.cz/cz/journal/2011/7-8/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Fusarium Mycotoxins in Spring Barley and Their Occurrence Within the Technological Chain Barley-Malt-Beer

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Fusarium mycotoxins represent the predominant contaminants of malting barley, malt and final beer. As a part of the national project Research Centre for Barley and Hop Substances, levels of Fusarium mycotoxins were investigated in 12 varieties of springbarley, harvested in 2009 and 2010 in two different Moravian localities and grown under two different breeding systems. Beside of raw materials, also dynamics of deoxynivalenol and its ?masked? form deoxynivalenol-3-glucoside as associated with chemicaltreatment of barley were studied within the malting and brewing technologies.

  • Název v anglickém jazyce

    Fusarium Mycotoxins in Spring Barley and Their Occurrence Within the Technological Chain Barley-Malt-Beer

  • Popis výsledku anglicky

    Fusarium mycotoxins represent the predominant contaminants of malting barley, malt and final beer. As a part of the national project Research Centre for Barley and Hop Substances, levels of Fusarium mycotoxins were investigated in 12 varieties of springbarley, harvested in 2009 and 2010 in two different Moravian localities and grown under two different breeding systems. Beside of raw materials, also dynamics of deoxynivalenol and its ?masked? form deoxynivalenol-3-glucoside as associated with chemicaltreatment of barley were studied within the malting and brewing technologies.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    57

  • Číslo periodika v rámci svazku

    7

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    209-214

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus