Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Factors affecting gushing

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F12%3A%230000692" target="_blank" >RIV/60193697:_____/12:#0000692 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.kvasnyprumysl.cz/en/journal/2012/3/" target="_blank" >http://www.kvasnyprumysl.cz/en/journal/2012/3/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Factors affecting gushing

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Prediction of gushing in 15 grain samples of spring barley and gushing in malt were determined. Deoxynivalenol content, ergosterol concentration, activity of 1,3-?-glucanase and chitinase and oxalate content were measured in these samples. Zero gushing potential was found in all barley samples. Gushing in malt varied from 4?39 ml. Deoxynivalenol concentration was at a very low level in all studied samples. Activity of stress-induced proteins was higher in malts from the locality Domanínek. Oxalate content presumably did not affect gushing formation in malt.

  • Název v anglickém jazyce

    Factors affecting gushing

  • Popis výsledku anglicky

    Prediction of gushing in 15 grain samples of spring barley and gushing in malt were determined. Deoxynivalenol content, ergosterol concentration, activity of 1,3-?-glucanase and chitinase and oxalate content were measured in these samples. Zero gushing potential was found in all barley samples. Gushing in malt varied from 4?39 ml. Deoxynivalenol concentration was at a very low level in all studied samples. Activity of stress-induced proteins was higher in malts from the locality Domanínek. Oxalate content presumably did not affect gushing formation in malt.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    58

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    62-65

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus