Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Is gushing in beer associated with mycotoxins?

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F12%3A%230000707" target="_blank" >RIV/60193697:_____/12:#0000707 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://chemie.upol.cz/aupo/index.php" target="_blank" >http://chemie.upol.cz/aupo/index.php</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Is gushing in beer associated with mycotoxins?

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The occurrence of DON in samples of pale, dark, draught, larger and non-alcoholic beers was studied. DON content in beer samples ranged from <0.25 ? 19.19 ?g/l. Beers with DON higher than 2 ?g/l were selected for further study. Contents of OTA, oxalatesand gushing level were studied in these beer samples. OTA content ranged from 4.8 ? 194.6 ng/l, oxalate content was 1.8 ? 39.0 mg.l-1 and gushing level 0 ? 264 ml. Beers were split according of the gushing level into three groups.

  • Název v anglickém jazyce

    Is gushing in beer associated with mycotoxins?

  • Popis výsledku anglicky

    The occurrence of DON in samples of pale, dark, draught, larger and non-alcoholic beers was studied. DON content in beer samples ranged from <0.25 ? 19.19 ?g/l. Beers with DON higher than 2 ?g/l were selected for further study. Contents of OTA, oxalatesand gushing level were studied in these beer samples. OTA content ranged from 4.8 ? 194.6 ng/l, oxalate content was 1.8 ? 39.0 mg.l-1 and gushing level 0 ? 264 ml. Beers were split according of the gushing level into three groups.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Acta Universitatis Palackianae Olomucensis, Facultas rerum naturalium, Chemica

  • ISSN

    0232-0061

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    50S

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    76-77

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus