Pilot study of proanthocyanidins, isoflavonoids and prenylflavonoids in main Czech hop varieties
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F12%3A%230000770" target="_blank" >RIV/60193697:_____/12:#0000770 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Pilot study of proanthocyanidins, isoflavonoids and prenylflavonoids in main Czech hop varieties
Popis výsledku v původním jazyce
Two independent methods were developed and used for determination of compounds with a potential health benefit in main Czech hop varieties. Isoflavonoids and prenylflavonoids were analyzed by HPLC with CoulArray detection and catechine mono- and oligomers were determined by UHPLC-ToFMS. Hops of four varieties (Saaz, Sladek, Preminat and Agnus) from several growing localities were analyzed. Proceedings of 12th International NUTRITION & DIAGNOSTICS Conference, August 27 - 30, 2012, Prague
Název v anglickém jazyce
Pilot study of proanthocyanidins, isoflavonoids and prenylflavonoids in main Czech hop varieties
Popis výsledku anglicky
Two independent methods were developed and used for determination of compounds with a potential health benefit in main Czech hop varieties. Isoflavonoids and prenylflavonoids were analyzed by HPLC with CoulArray detection and catechine mono- and oligomers were determined by UHPLC-ToFMS. Hops of four varieties (Saaz, Sladek, Preminat and Agnus) from several growing localities were analyzed. Proceedings of 12th International NUTRITION & DIAGNOSTICS Conference, August 27 - 30, 2012, Prague
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů