Profilling of Czech Hop Varieties by Means of Analyses of alfa- a beta-Bitter Acids, Essential Oils and Polyphenols.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892430" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892430 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Profilling of Czech Hop Varieties by Means of Analyses of alfa- a beta-Bitter Acids, Essential Oils and Polyphenols.
Popis výsledku v původním jazyce
The contents of resins, essential oils and polyphenols in eight Czech hop varieties were determined. The typical values (markers) chosen were used for a compilation of variety profiles and a diagram which can be used for the identification of Czech hop varieties.
Název v anglickém jazyce
Profilling of Czech Hop Varieties by Means of Analyses of alfa- a beta-Bitter Acids, Essential Oils and Polyphenols.
Popis výsledku anglicky
The contents of resins, essential oils and polyphenols in eight Czech hop varieties were determined. The typical values (markers) chosen were used for a compilation of variety profiles and a diagram which can be used for the identification of Czech hop varieties.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
57
Číslo periodika v rámci svazku
7
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
272-276
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—