Potravinový přípravek na bázi čokolády s čerstvým chmelem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F13%3A%230000840" target="_blank" >RIV/60193697:_____/13:#0000840 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027022:_____/13:00000382
Výsledek na webu
<a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1944306&lan=cs" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1944306&lan=cs</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Potravinový přípravek na bázi čokolády s čerstvým chmelem
Popis výsledku v původním jazyce
Technické řešení se týká potravinového přípravku s čerstvým chmelem na bázi čokolády. Potravinový přípravek s čerstvým chmelem obsahuje homogenát z čerstvého chmele ošetřený vysokým tlakem, dále obsahuje nosič ve formě hmoty na bázi čokolády a ochucujícílátky, vitamíny, minerální látky.
Název v anglickém jazyce
Chocolate-based food preparation with fresh hop
Popis výsledku anglicky
The technical solution relates to a chocolate-based food preparation with fresh hops. The present invention relates to a food preparation with fresh hop containing a homogenate of fresh hop treated with high pressure wherein the food preparation also contains a carrier. The carrier is in the form of the chocolate base and flavoring substances, vitamins, and mineral substances.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI101B090" target="_blank" >QI101B090: Nové postupy produkce funkčních cereálních a mléčných potravin a funkčních nápojů s obsahem bioaktivních složek z vybraných rostlinných a živočišných zemědělských surovin s využitím probiotických mikroorganismů a postupy posuzování jejich kvality</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
25580
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou, státní příspěvková organizace
Způsob využití
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence