Hodnocení obsahu alfa a beta kyselin českých chmelů ze sklizně 2012
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F13%3A%230000886" target="_blank" >RIV/60193697:_____/13:#0000886 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení obsahu alfa a beta kyselin českých chmelů ze sklizně 2012
Popis výsledku v původním jazyce
V tomto článku je prezentováno hodnocení obsahu alfa a beta hořkých kyselin pro tradiční českou odrůdu Žatecký poloraný červeňák ze sklizně 2012. Výsledky jsou diskutovány v kontextu s předchozí sklizní a dlouhodobými trendy obsahu těchto pivovarsky významných látek v českém chmelu.Chmelařská ročenka 2013. VÚPS, Praha,2013, pp. 235-240, ISBN 978-80-86576-57-2.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of alfa and beta acids content of czech hops from harvest 2012
Popis výsledku anglicky
This article presents the evaluation of alpha and beta bitter acids content in the traditional Czech hop variety Saaz of harvest 2012. Results are discussed in the context of the previous harvest and long-term trends of these compounds in the Czech hops,important in brewing. Hops yearbook 2013. VÚPS, Prague,2013, pp. 235-240, ISBN 978-80-86576-57-2.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů