PCR a restrikční analýza pivovarských a vinařských kvasinek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F13%3A%230000891" target="_blank" >RIV/60193697:_____/13:#0000891 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
PCR a restrikční analýza pivovarských a vinařských kvasinek
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška byla zaměřena na PCR a restrikční analýzu pivovarských a vinařských kvasinek. 25.Pivovarsko - sladařské dny, Praha, 2013.
Název v anglickém jazyce
PCR and restriction analysis of brewing and wine yeast
Popis výsledku anglicky
The presentation was focused on the PCR and restriction analysis of brewing and wine yeast. 25th Brewing and malting days, Prague, 2013.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů