Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Energy value of beer

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001027" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001027 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/16:N0000035

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Energy value of beer

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Beer is an important source of chief crucial nutritional compounds such as carbohydrates and proteins. Therefore, beer has become an indispensable part of the diet in many cultures. Apart from carbohydrates and proteins, also alcohol and glycerol contribute to the total energy value of beer. The rules for food labelling and calculation of the energy value are applicable to all food and beverages including beer. These rules are defined in Regulation (EU) No. 1169/2011 of the European parliament and of the Council. The presentation provides a brief overview of energy value of various types of beer and compares it with other beverages. Further, the assessment of individual components contributing to the total energy value of beer is performed. Finally, wehave developed a new method for determination of energy value of beer, which is more effective and accurate comparing with two current methods. The presentation was introduced on the 14th International Nutrition & Diagnostics Conference

  • Název v anglickém jazyce

    Energy value of beer

  • Popis výsledku anglicky

    Beer is an important source of chief crucial nutritional compounds such as carbohydrates and proteins. Therefore, beer has become an indispensable part of the diet in many cultures. Apart from carbohydrates and proteins, also alcohol and glycerol contribute to the total energy value of beer. The rules for food labelling and calculation of the energy value are applicable to all food and beverages including beer. These rules are defined in Regulation (EU) No. 1169/2011 of the European parliament and of the Council. The presentation provides a brief overview of energy value of various types of beer and compares it with other beverages. Further, the assessment of individual components contributing to the total energy value of beer is performed. Finally, wehave developed a new method for determination of energy value of beer, which is more effective and accurate comparing with two current methods. The presentation was introduced on the 14th International Nutrition & Diagnostics Conference

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů