Obilka ječmene pohled dovnitř a pohled na povrch
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001040" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001040 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obilka ječmene pohled dovnitř a pohled na povrch
Popis výsledku v původním jazyce
V průběhu sladování dochází v obilce k mnoha změnám. Úroveň těchto změn ovlivňuje kvalitu sladu (úroveň cytolytického, proteolytického a amylolytického rozluštění). Vady a poškození obilek ječmene jsou ovlivněny vnějším prostředím (průběh počasí) i lidským faktorem. Poškozené obilky ovlivňují kvalitu sladu i finálního výrobku. Přednáška 5. 2. 2014, Prostějov, Sladovny Soufflet, a.s.
Název v anglickém jazyce
The barley caryopsis-view inside and view of the surface
Popis výsledku anglicky
Many changes occur the barley caryopsis during malting. The level of these changes affects malt quality (level of the cytolytic, proteolytic and amylolytic modification). Defects and damages of barley caryopses are affected by the external environment (course of weather) but also by a human factor. The damaged caryopses affect quality of malt and also of the final product. Lecture, February 5, 2014, Prostějov, Sladovny Soufflet, a.s.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů