Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Obilka ječmene pohled dovnitř a pohled na povrch

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001040" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001040 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Obilka ječmene pohled dovnitř a pohled na povrch

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V průběhu sladování dochází v obilce k mnoha změnám. Úroveň těchto změn ovlivňuje kvalitu sladu (úroveň cytolytického, proteolytického a amylolytického rozluštění). Vady a poškození obilek ječmene jsou ovlivněny vnějším prostředím (průběh počasí) i lidským faktorem. Poškozené obilky ovlivňují kvalitu sladu i finálního výrobku. Přednáška 5. 2. 2014, Prostějov, Sladovny Soufflet, a.s.

  • Název v anglickém jazyce

    The barley caryopsis-view inside and view of the surface

  • Popis výsledku anglicky

    Many changes occur the barley caryopsis during malting. The level of these changes affects malt quality (level of the cytolytic, proteolytic and amylolytic modification). Defects and damages of barley caryopses are affected by the external environment (course of weather) but also by a human factor. The damaged caryopses affect quality of malt and also of the final product. Lecture, February 5, 2014, Prostějov, Sladovny Soufflet, a.s.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů